Binnen/buiten

Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta bloempotten, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De meeste geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan. Voor terracotta is dat moeilijker omdat het vaak aan de kwaliteit ligt. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.

KERAMIEKEN BLOEMPOT KOPEN

Uw mooie kamerplanten en bloemen moeten natuurlijk gecombineerd worden met een mooie bloempot. Of dat nu een grote bloempot voor uw Orchidee is of een plantenpot voor buitenshuis: er is altijd een passende bloempot voor u te vinden. Bijvoorbeeld een bloempot van:

  • Glas
  • Clayfiber
  • Geglazuurd keramiek
  • Fiberstone
  • Keramiek

KERAMISCHE BLOEMPOT KOPEN

Een mooie keramische bloempot is perfect te combineren met de verschillende soorten kamerplanten. Mooie grote kamerplanten in een keramieken vaas passen bijvoorbeeld erg goed in een lege hoek in de huiskamer. Zoek daarom de juiste vazen en bloempotten die bij uw interieur passen. U kunt u altijd laten adviseren door een van onze medewerkers. Daarnaast kunt u ook gaan voor bloempotten van andere materialen, bijvoorbeeld metaal en kunststof. Het zijn allemaal op zichzelf staande unieke potten die zorgen voor een gezellige sfeer in uw huiskamer of kantoor.

 

BLOEMPOT VAN KERAMIEK KOPEN

Bij Tuincentrum Conings Garden in Maaseik, heeft u keuze uit velen keramische bloempotten en vazen. Wij hebben potten in verschillende afmetingen en diverse kleuren, zodat er bij alle kamerplanten in uw huis wel een geschikte pot te vinden is. Ga voor een kleine bloempot van keramiek bij een leuke en subtiele kamerplant voor in de vensterbank. Bij een grote kamerplant zoals de Yucca raden wij een terracotta pot aan voor het mooiste resultaat. Koop al uw binnen- en buitenpotten bij tuincentrum Conings Garden en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Een mooie ronde pot of een keramieken pot in een andere vorm, de beste opties vindt u in ons tuincentrum. 


Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie