Potterie

Een goede waterhuishouding in de binnenpot

Binnenpotten zijn vaak handgemaakt van aardewerk, metaal of zink. Hierdoor kunnen we niet de garantie geven dat deze potten 100% waterdicht zijn. En om te voorkomen dat de kamerplant te veel water krijgt of dat water wegloopt kun je hydrokorrels onderin de pot toevoegen. Deze korrels nemen het water op en laten het geleidelijk los. Ook als je een beetje uitschiet met water geven, verdrinken je planten niet.

Een bloempot voor ieder interieur

Bij Tuincentrum Conings Garden vind je binnenpotten passend bij elke plant én bij elk interieur. Keramieken bloempotten voor een urban jungle in de woonkamer, rieten manden voor een landelijke uitstraling, of juist bloempotten in trendy kleuren van bijvoorbeeld PTMD, JORi, VDG en/of Terraliet. Geef een industrieel interieur een extra luxe uitstraling met de gouden of bronzen potten.

 

 

Ook de juiste bloempot voor buiten

Buitenpotten zijn even belangrijk als potten voor binnen. Een plantenpot voor buiten moet wel de juiste eigenschappen hebben. Denk bijvoorbeeld aan goede afwatering. Omdat het in ons land nog wel eens regent, is het belangrijk het overtollige (regen)water goed weg kan lopen, anders kunnen je planten verdrinken. Bekijk ook het assortiment buitenpotten van Tuincentrum Conings Garden en maak ook jouw tuin een plek van genot!