Gezien in de folder: Romantisch wonen

Onze sfeerafdeling is nu op volle sterkte voor de oktober woonmaand. We genieten weer van lange avonden binnenshuis en er mag dus wat extra aandacht komen voor nieuwe interieuritems. De romantische woonstijl is klassiek maar door het kleurgebruik met o.a. oudroze, wit en accenten in mintgroen weer net even anders. Met een paar nieuwe kussens, een lampje en een mooie eyecatcher zoals de vazenset en/of de paardenbeeldjes, kun je je interieur al een romantische twist geven. Ga bij de keuze van je planten ook voor die nostalgische uitstraling? Wij kozen planten waar de nostalgie vanaf spat: kaaps viooltje (Saintpaulia) en Anthurium met zijn glanzende bladeren en Kalanchoe ‘More Flowers Paris’. Deze planten zijn naast nostalgisch ook nog eens makkelijk in de verzorging en langbloeiend.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

IJsheiligen: kuip- en potplanten verzorgen

Je hebt er vast wel eens van gehoord: IJsheiligen. Wist je dat je daarna echt de bloemetjes buiten kunt zetten? Ons tuincentrum legt uit hoe dit zit en hoe je dat doet.

Lees meer...
Top 10 hemelsblauwe bloemen

We wensen je een heel fijne Hemelvaartsdag met hopelijk een hemelsblauwe lucht, een stralend zonnetje én wat hemelsblauwe bloemen.

Lees meer...
De leukste tuincadeaus voor Moederdag

In ons tuincentrum in Maaseik slaag je gegarandeerd voor een mooi geschenk voor Moederdag. Lees hier onze inspirerende tips voor originele cadeaus, voor moeders met én zonder groene vingers.  

Lees meer...
Tuinmaand mei: 15 tips

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...