Happy life hondenvoer

Happy life Junior, voor pups en opgroeiende honden.

Heeft u een Levendige pup? Dan weet u welvast dat ze twee tot drie keer meer calorieën verbranden per dag dan een volwassen hond. Daarom is het belangrijk om een voeding te kiezen op maat van de pups.

Happy life Junior bevat alle voedingselementen voor een optimale groei en een super vitaliteit. De kleine brokjes met kip bevatten melkproducten, appel en broccoli.

Een goed puppyvoer zorgt voor een gezonde groei en draagt bij tot een gezond bottenstelsel. Maar ook gezonde voeding zorgt voor goede stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht.

Tips

  • Zorg dat je puppy rustig en ongestoord kan eten.
  • Geef hem maximaal een half uur de gelegenheid om zijn bakje leeg te eten. Gooi de rest daarna weg en geef bij de volgende maaltijd nieuw eten.
  • Honden moeten altijd vers water ter beschikking hebben.
  • Het kan zijn dat je puppy na het eten behoefte heeft aan wat rust of een dutje om hem te helpen zijn eten goed te verteren. Gun hem die rust en vermijd om er direct mee te gaan wandelen.
  • Als je puppy oud genoeg is om over te schakelen naar volwassen voeding, raden wij je aan om dit rustig te doen om zijn gevoelige spijsverteringsstelsel te sparen. Start gedurende 3-4 dagen met 1/3de volwassen voeding samen met 2/3de puppyvoeding, daarna kan je opnieuw 3-4 dagen 2/3de volwassen voeding mengen met 1/3de puppyvoeding.